Home » Promotii

Promotii

MINIM 20% REDUCERE la orice produs fata de pretul de catalog dupa inscriere

 

Intra in programul de BUN VENIT si ai  CADOU:

1. Catalogul Life Care (144 pag.)

2. Ghidul Life Impulse pentru sanatate.

3. Vouchere (Reducere)  CADOU in valoare de 180 lei.

 

Inscrie-te aici si comanda acum cu minim 20% mai ieftin


        PROGRAMUL DE BUN VENIT

Cui se adreseaza? Tuturor Partenerilor Noi din Romania. Durata: Maxim 5 luni calendaristice de la plasarea primei comenzi!  Cum functioneaza?
· Exista 4 Nivele de atins in primele 4 luni calendaristice de parteneriat.
· Plaseaza minimul de comanda aferent fiecarui Nivel si poti folosi voucherul (Reducerea) primita cadou. Dupa finalizarea unui nivel poti accesa urmatorul Nivel (in luna urmatoare). Poti face cate comenzi doresti in fiecare luna!
Programul poate fi urmarit in Biroul meu. Nu este obligatoriu de urmat.

Nivelul 1
Plaseaza in prima luna o comanda cu valoarea cosului de minim 130 lei (pret partener) si ai CADOU :Catalog Life Care+Trei Brosuri produse+Ghidul Life Impulse pentru sanatate +Voucher*(Reducere) in valoare de 30 lei (pe care il folosesti la comanda ta din luna a doua)
Nivelul 2
Plaseaza in a doua luna o comanda cu valoarea cosului de minim 160 lei (pret partener) si ai CADOU : Catalog Life Care+Trei Brosuri produse+Ghidul Life Impulse pentru sanatate +Voucher*(Reducere) in valoare de 40 lei
Nivelul 3
Plaseaza in a treia luna  o comanda cu valoarea cosului de minim 180 lei (pret partener) si ai CADOUTrei Brosuri produse+Ghidul Life Impulse pentru sanatate +Voucher*(Reducere) in valoare de 50 lei
Nivelul 4
Plaseaza in a patra luna o comanda cu valoarea cosului de minim 200 lei (pret partener) si ai CADOU : Catalog Life Care+Trei Brosuri produse+Ghidul Life Impulse pentru sanatate +Voucher*(Reducere) in valoare de 60 lei.

Plaseaza in luna a 5-a o comanda cu valoarea  cosulului de cumparaturi (pret partener) de 200 lei si utilizeaza voucherul(Reducerea)in valoare de 60 lei primita cadou la atingerea nivelului 4.

*Voucherul (Reducerea) CADOU poate fi utilizat la prima comanda din urmatoarea luna calendaristica..

Intra apoi in programul de FIDELITATE si ai REDUCERE de 24 % fata de pretul din catalog  si multe alte REDUCERI la fiecare comanda lunara, daca iti activezi cardul de fidelitate.

 .11.03.2015-12.04.2015  PROMOTII de Paste

 .

.

.

Cosul BIO Haus-Vesel si Curatel!- cod 981, este la SUPER, OFERTA.

La pret de catalog doar continutul, fara cos,este 167.94 lei iar acum  avem ocazia sa-l luam cu numai 79.99 leiWOW!WOW!  41% REDUCERE

.

.

.

 

 

.

 

  • 01.03.2015-31.08.2015 PROMOTII DIN CATALOG

.

 

 

 


Atentie! Promotiile trebuie selectate!© LifeCare ProBio
Created by: Rosu Lucian Adrian